Sång och berättarföreställning med Göran Samuelssons sånger och Håkan Jäders krönikor. Sång, gitarr och berättande på sitt allra bästa sätt.

Sång, gitarr och berättande på allra bästa sätt.

GÖRAN har i år varit verksam som låtskrivare och artist i 25 år. Under denna tid har han spelat in 13 album med egna sånger, gett ut en diktsamling och skapat glädjeyttringen ”Packmopedsturnén” som rullat sedan 1992. ”Värmlands bäst bevarade hemlighet” har han blivit benämnd och som visartist är han en av landets främsta.

HÅKAN har av många ansetts som en av Sveriges bästa komiker. En som faktiskt har något att säga. Som krönikör botaniserar han ut i texter som griper tag och berör. Håkan är även verksam som skådespelare och har som sådan medverkat i film, TV, samt egna produktioner.

BLANDSKOG är en hyllning till den vanliga människan. Lika ljuvlig som kanelbullens doft under en blå sommarhimmel eller en kopp varm choklad i skidspåret.

 

Recensioner

Med Görans finstämda och underfundiga sånger och Håkans varma och med humor gripande texter, intar de en plats mitt i vardagen; mitt ibland oss i publiken och tar oss med därifrån, till några olika hörn av världen.
Det handlar om minnen, ungar, en gisten eka, en albinogorilla, en storpolitisk fotbollsmatch, ett gammalt fyllo och mycket annat löst folk, tillsammans får vi betrakta några av livets vedermödor, tillkortakommanden och glädjestunder.
Och tårar i ögonen får vi, tårar av glädje, tårar av sorg, tårar av skratt och tårar av gråt. Vi torkar bort dem, men känner snart att en liten tår dröjer sig kvar; tåren av hopp!

Peter Jankert. Ordförande i Sudrets Teaterförening
Efter en helkväll i Silte bygdegård på Gotland; oktober 2014.

 

 

Pris: 200:-

Buffé: Lax, kyckling, potatissallad, färsk potatis 150:-. Dryck tillkommer.

Förhandsboka!